Søkjersvej 26, Boeslum, 8400 Ebeltoft

DEJLIG FAMILIEVILLA MED SKØNT LYSINDFALD OG MULIGHEDSRIG HAVE

I Boeslum udbyder vi en utrolig flot ejendom, der er løbende vedligeholdt og renoveret. Villaen er blandt andet udstyret med en rigtig fin udestue, som har et fantastisk lysindfald, og fra den hyggelige have har I udsigt over et nydeligt landskab.

Generelt fremtræder boligen i virkelig fin stand, og det vil være ligetil at flytte ind og indrette et rart hjem i de smukkeste omgivelser.

Boligen er etableret med et skønt køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med den store stue, så man føler, man er forbundet med alle i rummet. Køkkenet er fra 2002 og er holdt i et tidløst design med lyse fronter, hvor der er installeret alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så nem og bekvem som muligt.

I den stemningsfulde udestue er der et dejligt udsyn til haven, og et sæt franske døre binder rummet sammen med stuen, der ligeledes er lys og indbydende. Husets badeværelse blev moderniseret i 2010, og det er rummeligt med en bruseniche og masser af opbevaringsmuligheder.

Der er gulvvarme i entreen, bryggerset, badeværelset, køkken-alrummet og hele overetagen, hvor I fra reposen kan tilgå tre fine værelser. Endnu et værelse er placeret i stueetagen, og på den måde er boligen perfekt til børnefamilien, der har brug for plads.

På grunden ligger der et super fint udhus ved siden af carporten, og der er anlagt flere terrasser, hvoraf den ene er overdækket. Således har I masser af muligheder for at nyde sommeren i haven, der også byder på frugttræer og et shelter. En lille charmerende bæk afgrænser grunden. De fine udearealer danner et godt fundament for familiens ophold i det fri, og udsigten til den åbne mark bidrager til en fredfyldt atmosfære.

Boeslum er en dejlig landsby med eget forsamlingshus og godt naboskab, og fra ejendommen er der knap 1 kilometer til stranden. Her kan I gå lange ture året rundt, eller slappe af i sandet på en varm sommerdag, mens børnene bygger sandslot og leger i vandkanten. Der er kun fem minutters kørsel til Ebeltoft by, så I vil have den luksus at bo tæt på smuk natur samtidigt med, at byen også er inden for rækkevidde. En cykelsti leder ind til Ebeltoft, der har alt, hvad I får brug for i hverdagen af skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, og dertil kan I gå på opdagelse i byens butikker, spisesteder og kulturelle tilbud.

Velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.