Kometvej 7, 8400 Ebeltoft

VELBELIGGENDE ETPLANTSVILLA LIGE TIL AT FLYTTE IND I

Nu kan I blive de heldige ejere af en funktionel etplansvilla fra 1998, der er lige til at flytte ind i.

Denne ejendom har et rigtig flot energimærke - A2015 - ligesom den løbende er vedligeholdt med blandt andet et nyere vinduesparti i dagligstuen, i træ og aluminium fra 2020

Her er den perfekte bolig til børnefamilien, som ønsker et veldisponeret hjem med gode og indbydende rum, eller til jer som ønsker en bolig i et-plan

Køkken-alrummet vil danne en behagelig ramme om familiens måltider. Elementerne er holdt i et pænt og funktionelt design med alt i hårde hvidevarer, og et sæt franske døre åbner ind til stuen. I får masser af plads til at indrette et hyggeligt opholdsrum, der inviterer til afslapning og samvær, og et dejligt lys strømmer ind i rummet fra syd gennem det store vinduesparti.

I alt har boligen fire gode værelser, hvoraf det ene vil være en oplagt forældreafdeling med adgang til sit eget badeværelse - der blev her monteret fugtstyret udsugning i brusekabinen i 2021, ligesom I også finder en elektrisk håndklædetørrer. Endnu et badeværelse med bruseniche er placeret i den anden ende af huset, og dertil indeholder boligen en entré og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Fra alrummet kan I træde direkte ud på en skøn terrasse, og en elektrisk markise med fjernstyring sikrer, at I kan få lidt skygge, når solen står på sit højeste. Til ejendommen har man også en skøn have til, hvor græsplænen inviterer til masser af boldspil og børneleg. På grunden finder I også en carport, så bilen kan holde i læ for vejr og vind. De to udhuse på ejendommen er isolerede, hvoraf udhuset i forbindelse med carport er forsynet med solcellepanel-drevet ventilation.

I bliver en del af et roligt og trygt kvarter med kort afstand til byen, der ikke er mere end fem minutters kørsel væk. Alle hverdagens fornødenheder er inden for rækkevidde - det gælder både skole, daginstitutioner og indkøb, og dertil vil I have let adgang til den smukke natur, som området er så kendt for. Stranden er ikke mere end få minutters kørsel væk, og nord for byen kan I gå på opdagelse i et stort skovområde. På den måde har I både let adgang til Ebeltofts kulturliv og fine forretninger samt et væld af naturoplevelser, og når storbyen kalder, kan I køre til Aarhus C på under en time. En beliggenhed, der er særdeles attraktiv for børnefamilien - velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.