Mimosavej 14, Egsmark, 8400 Ebeltoft

MODERNISERET EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED TÆT PÅ KYSTEN

EJENDOMMEN
Leder I efter en moderne villa, der byder på et stilrent indre samt en beliggenhed, der giver jer adgang til unikke naturområder?

Eller leder i efter en villa som kan bruges som sommerbolig med en beliggenhed tæt på by, skov og strand?

Så er boligen her på Mimosavej 14 helt klart et besøg værd. Der er nemlig tale om en præsentabel og helt indflytningsklar ejendom, som sælger har kræset for og sat fuldstændig i stand.

Sælger har indgivet huset til udlejning gennem Dancenter, og derfor medfølger inventaret naturligvis, så udlejningen kan fortsætte uden de store ændringer.

Med denne lækre indretning får I et skønt og behageligt hjem med masser af lys, og her kan hele familien samles.

Villaen byder på en stor stue, der ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet. Her behøver I ikke at gå på kompromis med samværet i den travle hverdag! Det lækre Kvik-køkken er I et stilrent design med hvide skabe, der står i pæn kontrast til den mørke bordplade. Stuen har store vinduer, der sørger for et naturligt lysindfald i hjemmet, og som virkelig skaber en dejlig atmosfære. Det fine badeværelse er hvidt, det har gulvvarme, og som et plus er her indrettet et badekar, der bliver et hit, når der skal slappes af i weekenden.

Drømmer I om at etablere en teenageafdeling, kan dette gå i opfyldelse her. Der blev nemlig i 2022 færdigetableret et lækkert anneks med to store værelser samt et badeværelse, der også kan fungere til overnattende gæster.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme, og der er tilmed en luft til luft-varmepumpe, som forsyner køkken-alrum. Ligeledes kan vi oplyse, at der er gulvvarme på badeværelset, i det disponible rum ud mod skuret, i forstuen og i hele annekset, som også kører på fjernvarme, og ikke nok med det er der også fibernet på ejedommen.

Ejendommen råder desuden over nogle gode og regulære rum samt en carport og et større skur med god plads til haveredskaber og diverse opbevaring.

Som kronen på værket byder hjemmet på skønne udeområder. Foruden den store, grønne have kan I fra køkkenet træde ud på en stor og pæn sydvendt terrasse, og fra alrummet har nuværende ejer etableret en udgang til en terrasse mod sydvest.

BELIGGENHEDEN
Foruden den smukke udsigt til den grønne natur, så har I kun 10 minutters gang til indkøb samt bare 300 meter til den børnevenlige og smukke sandstrand Vibæk Strand. Her kan I nyde de varme sommerdage eller udnytte den korte afstand og hoppe i vandet til solnedgangen - eller måske en omgang vinterbadning?

Beliggenheden byder desuden på en ukompliceret hverdag, da I finder forskellige busstoppesteder lige rundt om hjørnet, og bylivet skal I heller ikke lede længe efter - på under 10 minutter i bil kan I nå Ebeltoft Bymidte, der byder på en hyggelig atmosfære med de hyggelige gader og torve, specialbutikker og spisesteder. Nyd desuden det dejlige havnemiljø, der skaber en fantastisk stemning. Aarhus Centrum kan I desuden nå på under en times kørsel fra hjemmet.

Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte huset i kortere eller længere perioder af gangen, dvs. at der ikke er bopælspligt på ejendommen.

Velkommen til - vi byder jer gerne indenfor til en fremvisning af villaen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.