Ankjærshøj 11, Boeslum, 8400 Ebeltoft

SJÆLDENT UDBUDT EJENDOM MED DEN MEST FANTASTISKE GRUND OG UDSIGT

Blandt marker og træer, der vokser tæt, lå engang et sommerhus på Ankjærshøj 11. Selve ejendommen ligger der ganske vist stadig, men i dag er det et helårshus med stor charme, som I nu får overrakt nøglerne til og dermed kan kalde jeres eget.

I vil elske at bo her, midt i naturen, hvor I får det flotteste view over det kuperede landskab med udsigt hele vejen mod vandet: Det kan man godt kalde lidt af en sjældenhed.

Lad den store grund på hele 4.134 kvadratmeter sætte dagsordenen. Dyreliv er der masser af på matriklen, og mens årstiderne skifter, kan I følge med i hjortenes hverdag og hilse på fuglene, der tager for sig af buffeten på fuglebrættet.

Dét er idyl, så det vil noget, og I kommer selv til at mærke det på allernærmeste hold, når solen skinner og terrassen kan indtages med manér. Den vender mod øst, men stikker godt ud fra facaden, så der er sol til langt op ad dagen, og et enkelt valg af buske og planter er med til at indramme siddeområdet og gøre det endnu mere hyggeligt. Her kan I altså være helt for jer selv, for huset ligger ugeneret og privat med minimal trafik, så I hurtigt glemmer omverdenen.

Selve huset er ganske nydeligt, og selvom det ikke er større end 86 kvadratmeter, er der rig mulighed for at bo virkelig dejligt. Udover det oprindelige hus blev der i 1990 tilbygget en smule mod syd, så stuen nu er større end oprindeligt og i dag flyder naturligt sammen med køkkenet som et virkelig skønt opholdsrum. Dertil kommer et værelse, som oprindeligt var delt i to, samt et rigtig fint badeværelse.

Til ejendommen hører også et par udhuse og en carport, hvor det ene rum er indrettet med vaskefaciliteter. Alt i alt er de indre kvaliteter fulde af herlighedsværdi, for hyggen strømmer ud fra de mange nuancer af træ og omfavner tilværelsen, og mens I sætter jer godt tilbage i sofaen, kan I nyde udsynet over grunden gennem de store vinduespartier.

Ejendommen opvarmes med luft-til-luft varmepumpe i stue og køkken, mens der også er en ældre brændeovn.

Og selvom I bor utroligt fredeligt, er I hurtigt forbundet med omverdenen. Der er cykelsti stort set lige ind til Ebeltoft, hvor I også finder alle dagligdagens fornødenheder i form af supermarkeder, skoler, takeaway og sommerbyens mange seværdigheder. Djursland er desuden kendt for sine utallige forlystelses-, national- og dyreparker, så vi næsten kan garantere en tilværelse, der ikke bliver kedelig.

Denne ejendom bør I bestemt sætte kursen mod, for her er en unik perle, der bør opleves.

Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte huset i kortere eller længere perioder af gangen, dvs. at der ikke er bopælspligt på ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.