Smouenvej 16, 8410 Rønde

FULDMURET FAMILIEVILLA MED ANNEKS OG TÆT PÅ RØNDE BY

EJENDOM
Vi udbyder nu denne fine og unikke ejendom, der vil udgøre den ideelle base for børnefamilien, folk med mange overnattende gæster eller endda jer, der drømmer om at drive B&B fra egen matrikel. Her får I nemlig opfyldt alle boligdrømmene på én gang, for foruden det flotte hovedhus får I også en ekstra bygning fra 1998, der fungerer som sin egen lille bolig, som er perfekt til teenagerne.

Lad os starte med at kigge nærmere på hovedhuset. Det fremtoner nemlig utroligt flot med gule mursten, store vinduespartier og et hjemligt udtryk. Huset, der daterer tilbage til 1969, er med kærlig hånd blevet vedligeholdt, så alt står pænt, og alle faciliteter fungerer optimalt. Huset kan tilgås fra både entré og bryggers, og inden døre venter der jer et indflytningsklart hjem med gennemgående lækre detaljer som Genvex-anlæg, indbyggede skabe, kælder med plads til opbevaring, jordvarmeanlæg fra 2008, træ-alu vinduer og et nyt tag fra 2014.

Her er det praktiske altså på plads, hvilket understøttes af den fordelagtige planløsning. Husets samlingspunkt består af de to lyse stuer, som er forbundet af en glasdør, der lader lyset gennemtrænge hjemmet. Indretning med både sofaer og spisebord bliver heller intet problem, for stuerne er begge indbydende og rummelige, mens I i det veludstyrede og tidløse køkken fra 1997 også har fin plads til at indrette en spiseplads.

I får derudover glæde af tre regulære værelser med charmerende, originale trægulve, der ligger omkring et gangareal, som giver adgang til gæstetoilettet såvel som til det store badeværelse, der også undergik en renovering i 1997.

Fra den lille stue, kan I træde ud i den skønne, lukkede have, som prydes med alverdens frugttræer, så de hjemmebagte kager kan fyldes med figener, æbler, pærer, blommer og moreller.

I vil dertil få gavn af den ugenerede beliggenhed, både i dagtimerne og om aftenen, hvor den smukkeste himmel kommer til syne, og omkring huset er der placeret flere terrasser, så I kan følge solen i løbet af dagen og skabe faste holdepunkter i årstidernes skiften.

Det fine anneks rummer 39 kvadratmeter og to indretningsvenlige værelser med hver sin hems samt et badeværelse. Forholdene er ikke til at rynke på næsen over med gulvvarme på værelserne og på badeværelset, god plads på hemsene og egen lille terrasse mod sydøst.

BELIGGENHED
Smouenvej ligger lige udenfor selve Rønde, hvor I kan høre fuglene kvidre og nyde godt af et fantastisk kig til marker og skov. Samtidig er der kun syv minutter på cykel til byens kerne, og herfra forgrener faciliteterne sig ud. Man finder flere supermarkeder og specialbutikker samt efterskole, privatskole, folkeskole og ungdomsuddannelsesinstitutioner som Syddjurs Gymnasium og Viden Djurs - Handelsgymnasium. Dertil byder byen på både børnehave, vuggestue og dagplejer, såvel som idrætsfaciliteter, tømrerhandel og en Musikskole, som giver undervisning på Kulturhotellet, hvor Musik i Rønde arrangerer koncerter. Vi kunne blive ved!

Der mangler kort sagt ikke noget, mens pendleren, der har en hverdag i Aarhus, bare har en halv time til arbejdet.

Velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.