Mimosavej 3, Egsmark, 8400 Ebeltoft

MODERNE VILLA TÆT PÅ BY, VAND OG SKOV

EJENDOM
Det er en sand fornøjelse at byde indenfor i denne særdeles fine ejendom i to plan, der gennemgående fremstår lys, velholdt og moderne. Her er I ligeså tæt på vandet og den smukke natur, som er I tæt på indkøb og byens mange muligheder. Velkommen hjem!

Indenfor venter jer en flot og lysfyldt villa fra 1957, som har gennemgået en større renovering indenfor i 2019. Huset breder sig over 166 velindrettede kvadratmeter, fordelt over to plan, hvor stilen er gennemgående, og huset står helt indflytningsklart!

Førstesalen giver jer to store værelser med dejligt lysindfald samt gode indretningsmuligheder. Dertil kommer en rummelig repos med udgang til en særdeles pæn altan. Her kan I med rette nyde morgenkaffen og ikke mindst den enestående udsigt over vandet og den enestående solnedgang.

Tager I trappen nedenunder har I endnu et godt og rummeligt værelse med indbyggede skabe, en pæn entré samt et rummeligt badeværelse i moderne stand med et velekviperet vaskemøbel, bruseniche og badekar.

Hertil kommer villaens hjerte, den hyggelige stue, i fin forlængelse af hjemmets køkken. Stuen er lys og behagelig med en brændeovn som naturligt samlingspunkt samt en dejlig udsigt fra de mange vinduespartier og med udgang til en skøn terrasse.

Også køkkenet er pænt og moderne med rig skabs- og bordplads samt mulighed for både samvær og madkunst og plads til en skøn spisekrog. Videre herfra har I endnu en entré, et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter samt et godt badeværelse.

Alt i alt en super flot villa, der fremstår præsentabel, inde såvel som ude.

Prikken over i'et er den dejlige, grønne have, der fremstår flot og indbydende, blandt andet med et skønt drivhus, hvor blå vindruer kan høstes og havelivet kan nydes til fulde. I haven finder I også flere frugttræer, der skaber idyl; heriblandt et Reine Claude blommetræ samt to kirsebærtræer og et stort moreltræ. I får ydermere et par hyggelige terrassemiljøer, der kan rumme hele familien og som giver flot sol.

Og så byder ejendommen på flere kvaliteter såsom jordvarmeanlæg samt skure med plads til opbevaring og en stor garage på 50 kvadratmeter, der kan rumme to biler og samtidig give plads til diverse værktøjer og kan være ligeså optimal at benytte som værksted, da der også er plads til at holde bilerne ude.

For en kommende køber er det også muligt at skifte til fjernvarme, hvis det ønskes, da det ligger ude i vejen.

BELIGGENHED
Også adressen er attraktiv, for her er I blot få minutters gang fra stranden og tilmed tæt på Ebeltoft dejlige bymidte, som sikrer jer den ideelle kombination af naturskønne landskaber og et charmerende byliv. For mens naturen er helt tæt på, ja, faktisk lige uden for hoveddøren, så tilbyder Ebeltoft alt fra velassorterede indkøbsmuligheder til kulturelle oplevelser, skole, daginstitution og hvad end I måtte ønske jer af byens liv. Her er naturen i højsædet, mens centrum i Ebeltoft flotter sig med brostensbelagte stræder, hyggelige forretninger og et havnemiljø, der emmer af liv.

Dertil kommer at det blot tager 40 minutters bilkørsel, før Aarhus' by- og kulturmiljø venter jer. En beliggenhed, der giver jeg det hele, for her mangler I intet!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.