Søndervangsvej 2, Egsmarklund, 8400 Ebeltoft

MULIGHEDSRIG EJENDOM TÆT PÅ VAND TIL DE DRØMMENDE

EJENDOM:
Ejendommen på Søndervangsvej 2 er opført i 1973, og facaden består af gule mursten, grønmalet træbeklædning, grønne vinduesrammer og rødt tegltag.

Bygningen varmes i dag op via fjernvarme og står mere eller mindre original, og dette er den perfekte chance for dem, der har skrivebordsskuffen fyldt med skitser og idéer. Hjemmet giver jer nemlig spændende rammer at tage udgangspunkt i, og I kan her få lov til at arbejde og iværksætte drømme på hele tre etager.

Til højre i entréen har I adgang til husets gæstetoilet, mens I længere fremme til højre bevæger jer ind i køkkenet med mulighed for spiseplads. Fra køkkenet kan døren åbnes til et værelse og et disponibelt rum, der på oplagt vis kan fungere som bryggers, mens I fra både køkken og entré kan indtage den store stue med udgang til terrasse.

Tilbage i entréen tager trappen jer op til førstesalen med hele fire værelser og et badeværelse, og går I nedad, venter kælderen med to disponible rum og egen indgang.

Uden for murstensvæggene har I skønne forhold i form af forhave, baghave, indkørsel med carport, fliseterrasse og stemningsfuld, ældre beplantning. Her vælter mulighederne bare frem, og så er det op til jer, hvordan tingene helt præcist skal gøres.

BELIGGENHED:
Boligen er beliggende i Egsmarklund, kun fem minutter i bil fra Ebeltoft, og området er enormt hyggeligt og roligt, og fra ejendommen har man kort afstand til buspladsen, hvorfra skolebussen går.

Fra adressen har I ganske også kort afstand til kyst, strand og vand ud til Ebeltoft Vig, og på under ti minutter er der fri leg og nydelse under solen på Egsmark Strand. Via grundejerforeningen er der tilmed strandret ved Nøset, hvor I også har mulighed for at have en båd og opleve den ultimative frihed på det åbne hav.

Modsat kysten har I fornøjelsen af Djurslands mægtige natur, og I kan nyde gåture, løbeture og cykelture rundt omkring i og nær Egsmark Plantage og Stubbe Sø, der er Djurslands største af slagsen.

Bussen går lige ude på vejen, og området er nemt og rart for alle med for eksempel dagligvarebutik tre minutter væk og legeplads og andre børnevenlige forhold tæt på. I har tre kilometer til Ebeltoft midtby, hvor der er et godt handelsliv, spisesteder og havnemiljø, mens det ligeledes vrimler med skoler og institutioner. Nationalpark Mols Bjerge pryder området, og hvis I får behovet, venter storbylivet i Aarhus og Randers 45 minutter herfra.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.