Kirkegade 3, 8400 Ebeltoft

BYHUS MED STORT POTENTIALE CENTRALT I EBELTOFT

EJENDOM
Sæt kurs mod hyggelige Kirkegade 3, for her venter jer en særdeles dejlig bolig, der byder på et hav af muligheder, og som ligger idyllisk midt i centrum.

I bliver indehavere af et ældre byhus, der er opført i 1850, og som byder på mange fine detaljer. Huset har kort fortalt en helt særlig charme over sig, og samtidig rummer det et virkelig stort potentiale og byder på mange muligheder, hvor I kan sætte jeres eget præg på hjemmet. Huset vil nemlig stå aldeles flot efter en kærlig opdatering og modernisering.

Byhuset er i tre plan, hvor I på førstesalen har et rummeligt, lyst værelse samt en stor repos, der også kan fungerer som et værelse, hvorfra man her har et lille havkig.

Stueplan byder på et passende værelse og badeværelse samt et dejligt køkkenalrum med spiseområde og en stemningsfuld opholdsstue.

Til huset hører også en dejlig udestue til mange hyggelige stunder, og herfra har I direkte udgang til en charmerende og stemningsfuld gårdhave. I kan let indrette jer med bløde havemøbler og grøn beplantning, mens I er helt uforstyrret og privat. Huset byder tilmed på en kælderetage til opbevaring eller værksted, og så er boligen opvarmet med fjernvarme.

BELIGGENHED
Også beliggenheden kan I glæde jer til, for her emmer af hyggelig atmosfære, uanset hvor I vender blikket - lige udenfor hoveddøren venter jer nemlig farverige facader og brostensbelagte gader. I finder næppe en mere idyllisk adresse, der oven i købet har kort afstand til Ebeltofts attraktive havneområde, samtidig er i tæt på byens mange kulturelle tilbud, historiske vartegn og områdets sjældenheder. Byen emmer af charme fra ende til anden, og I bliver beriget med spændende museer, der ligger i gåafstand fra boligen, og så har I mange dejlige madoplevelser i vente.

I har heller ikke langt til velassorterede indkøbsmuligheder og specialforretninger, og trænger I til mere storbyliv, har I Aarhus C mindre end en times kørsel fra hjemmet med storblomstrende by- og kulturliv. Som prikken over i'et kan I nyde sommeren hede solskinsdage på stranden, ligesom det naturskønne område med bl.a. Nationalpark Mols Bjerge står klar til at blive udforsket året rundt. Det her er med andre ord en placering, der er fredfyldt og charmerende, og som samtidig har behagelig afstand til storbyliv.

Hjertelig velkommen hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.