Tværvangen 7, Boeslum, 8400 Ebeltoft

FIN ETPLANSVILLA MED BØLGENDE MARKUDSIGT

EJENDOM
På Tværvangen 7 kan I flytte til udsigt med bugtende landskab, en velfungerende planløsning samt en grøn og nem have - det hele indflytningsklart til den lille familie såvel som til parret i alle aldre. Lad os se, hvad sådan en planløsning har at tilbyde.

Det begynder med en entré. Herfra får I adgang til det første af tre rigtig gode værelser, et stort og dejligt brusebadeværelse og hertil en sydvendt stue, der med skønne alrumsfornemmelser direkte til køkkenet, er som skabt til selskab og samtale. Huset afsluttes af et bryggers, der smart og praktisk ligger ved siden af køkkenet, og byder tilmed også på gulvvarme.

Køkkenet står hvidt med alt i hårde hvidevarer, og med vinduer både ved bordpladsen og videre med adgang til terrassearealerne lige ved siden af, fungerer det ganske, som det skal. Indret let den vinklede stue med spiseplads og opholdsarealer i forlængelse. Alle værelser får I i rigtigt gode størrelser, og det samme kan siges om badeværelset, der helt enkelt byder på hvide fliser, en indmuret bruseniche og gulvvarme.

Hjemmet er fra 1988 og fremstår gennemgående velpasset, men har I drømme om at sætte jeres eget præg, så er der naturligvis gode muligheder for at ændre, som I ønsker.

Carporten ligger lige ved siden af bryggerset, så indkøbsposerne kan nemt stilles på bordet, og frakken kan hænges op umiddelbart herefter. Bag ved carporten står et skur til hynderne, for der er hele to terrasser at indrette og nyde især sommermånederne på. Solen er i sigte hele dagen, og foruden terrasser og den fantastiske udsigt, som I kommer helt tæt på, udfolder en grøn have sig med græsplæne omgivet af grøn hæk.

BELIGGENHED
Med sådan en fredfyldt udsigt er det selvfølgelig ingen overraskelse, at I kommer til at bo naturskønt, grønt og roligt. Der er et godt stykke til store, larmende landeveje; her bor I midt på Djurslands sydlige tip, midt mellem Ebeltofts bystemning og Boeslum Strand.

Foruden naturrige gåture i et bugtende landskab, er I samtidig under en ti minutters cykeltur til Ebeltofts hyggelige bymidte, hvor skoler, fritidsaktiviteter, caféer og restauranter og indkøbsmuligheder alt sammen er at finde. Et busstoppested godt fem minutters gang herfra gør hverdagen endnu nemmere, og med bare fem minutter på cykel til sand og klart vand ligger I perfekt i smørhullet her på Tværvangen 7. Og er én pendler eller blot en person med hang til storbyens summen, kan I nå til Aarhus på tre kvarter fra carport til centrum.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning af planløsning, have, udsigt og en beliggenhed, der virkelig kan noget. Velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.