Særbækvej 21, Begtrup, 8420 Knebel

I FØRSTE PARKET TIL STRANDBREDDEN

EJENDOM
Særbækvej er præget af hyggelige huse til den ene side og bølgernes sagte brusen til den anden. Her kører i op indtil I rammer huset ved nummer 21, for her starter næste kapitel af jeres liv. Her indkapsles tilværelsen af den smukke natur og det blå vand, der inspirerer til at man kommer helt ned i gear, og hvis rolige gemyt appellerer til et bred købersegment; det kan være alt fra pensionister og familier, der gerne vil bo med naturen under fødderne til dem, der gerne vil have en god feriebase.

I kan følge grusvejen op til den fine, opdaterede etplansvilla, som inden for de seneste par år har gennemgået en række praktiske renoveringer, således den tilpasser sig lige netop jeres hverdag.

I 2017 kom ny luft-til-vand varmepumpe og tag renset og malet, i 2018 blev garageporten skiftet, og senest i 2020 kom nyt gulv i køkken og stue, alt imens brændeovnen og skorsten er udskiftet. Som I kan høre, står villaen altså lige til at flytte ind i.

Indendørs venter jer flere gode kvadratmeter med en overskuelig planløsning. Fra hoveddøren bydes I velkommen af en længere fordelingsgang, der elegant forbinder hjemmets to ud af tre værelser, gæstetoilet samt alrummet, der ligger i åben forbindelse med både køkken og stue. Slutteligt kommer det sidste værelse, et badeværelse og bryggers. Med dette hjem vil I hurtigt opdage, at de mange gode detaljer og løsninger er talrige, og at de alle arbejder godt i samspil med målet om at tilgodese netop jeres hverdag. Her er der både tale om de mere praktiske ting såsom gulvvarme på både gæstetoilettet og badeværelset , tilslutning til fibernet og bryggers med vaskefaciliteter til de mere æstetiske indspark i form af store vinduespartier med et godt lysindfald og en fantastisk udsigt over vand og natur. Hvad mere kan man ønske sig?

Der er heller ingen finger at sætte på de ydre arealer, der omringer hjemmet, for her får I glæden af blandt andet flisestier hele vejen rundt om huset, flere skønne terrasseområder, en rummelige garage med plads til opbevaring af båd, vandsportsudstyr, cykler og meget mere. Ligeledes har man en dejlig have med drivhus, som vender væk fra vejen. Her kan I se jer selv bruge mange hyggelige stunder i sommersolens bagende varme, hvor dagligdagen går stiltiende hen med alskens grønne projekter ved breddende og afslappende momenter på terrassen.

BELIGGENHED
Huset har en perfekt placering i Dragsmur blot få skridt fra vandet, som også kan være en glæde for jer, der elsker at fiske. Der er mulighed for badning fra badebro ved fælleshuset Særbæk. Nær huset findes også en lokal fisker med fiskeforretning. Her kommer I til at bo i den smukkeste natur, hvor I kan nyde flere ture både på gåben, cykel og i bil. Området har utroligt meget at byde på, og det indbefatter alt fra de naturskønne og maritime områder til Knebel by, der løser de mere praktiske opgaver såsom indkøb, skole, apotek, lægehus og daginstitution, og der er ligeledes blot 20 minutter i bil til Ebeltoft og Rønde.

Huset må benyttes lejlighedsvis, dvs. i kortere eller længere perioder af gangen.

Der foreligger et udlejningsoverslag fra et lokalt udlejningsbureau, hvor det vurderes, at huset kan lejes ud 20 uger med en lejeindtægt til ejer på ca. kr. 107.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.