Rødkælkevej 6, Boeslum, 8400 Ebeltoft

FULDMURET ETPLANSVILLA MED KORT AFSTAND TIL BYEN

EJENDOM
Flyt til Ebeltofts skovprægede og fredfyldte villakvarterer, for nu kan I glæde jer til at åbne dørene op til en velholdt fuldmuret etplansvilla fra 1993, der vil tiltale familien på adskillige faconer.

I triller ind i en indkørsel, der allerede har røbet forhaven, garagen og rødstensfacaden for jer. Det er alt i alt en indbydende velkomst, som huset tilbyder, men I har endnu til gode at blive præsenteret for den skønne baghave, som både huset og omgivende træer sørger for at lukke roligt af. Heromme kan I nok forestille jer de solrige timer, der venter jer på den solvarme terrasse, mens græsplænen tiltaler det legende gemyt og de grønne fingre, for her er også drivhus til hjemmedyrkede frugter og grønsager - for det smager nu bedst at plukke, sylte og bage af egen høst.

Faktisk er det nuværende ejer, der har opført garagen og carporten i 2013, og i garagen venter jer således et rigtig fint loftsrum med rigelig plads til opbevaring samt SolarVenti-ventilation - også hobbymageren får på den måde fremragende forudsætninger til fritidssysler, når tiden er til fordybelse og skabertrang.

Ligeledes kan vi oplyse, at der er bygget til på huset, så der venter jer et ekstra toilet, bryggers, entré og to værelser - og det giver jer i alt 149 boligkvadratmeter at finde jer mageligt til rette i.

Det er i det hele taget et veldrejet hjem, der ligger og venter på en fremvisning, så kom indenfor i et velsammensat hjem, som entré, bryggers og fordelingsgang sætter sirligt sammen. Herfra lover huset jer gode, regulære værelser, både badeværelse og toilet og så et lyst køkken og opholdsarealer for resten med lysindfald fra vest. Indret både med sofaarrangement og spiseplads, og forestil jer fødselsdage, højtider og andre selskabsudfoldelser her i det lyse, samlende hjerterum.

Alt sammen fremstår fint og velholdt, hvilket bl.a. et udskiftet undertag bevidner, og så kan vi endvidere oplyse, at husets behagelige arealer har to luft-til-luft varmepumper, mens stuens brændeovn både spæder til med varme og hygge. Der er gulvvarme i hele huset - undtagen værelset mod øst, gangen og den lille stue, og derudover kan vi også oplyse, at der er fibernet på ejendommen.

BELIGGENHED
Rødkælkevej er en rolig, lukket boliglomme, og kvarterenes fuglearter kommer da også med et rigt, pippende liv oppe i trækronerne. I vil ikke være den første familie, der ser sig varme på denne charmerende beliggenhed, for det er et børnevenligt område, som I kommer til at bevæge jer rundt i. Alligevel er der kort afstand til byen, hvor indkøb, daginstitutioner, skole og hele bymidtens smittende stemning og charme ikke er andet end to kilometer væk - det kan eksempelvis oversættes til en ti minutters cykeltur. Alt sammen fra et super hyggeligt udgangspunkt, når I triller ned ad indkørslen forbi et væld af stedsegrønt, harpiksduftende skovfyr. Hyggeligt, ikke?

I skal være så velkomne på en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.