Kokkesmøgen 15, Dejret, 8420 Knebel

UNIK UDSIGTSEJENDOM MED VIDUNDERLIG BELIGGENHED

Ejendom:
Drømmer du om at bo med udsigt over vand, marker og bakkelandskab?
Så behøver du ikke at lede længere.

For enden af en grusvej på Djursland, langt fra trafikstøj, ligger et hyggeligt hus på en bakke med udsigt over Kalø Vig. Det ligger på en stor grund med blandt andet frugttræer, drivhus, stald, hønsehus, bærbuske og lækker køkkenhave - endda med et helt persillebed.
Der er mange solkroge, terrasser og en skøn udsigt over mark og vig næsten lige meget, hvor du befinder dig på grunden. Her er der masser af uderum og plads til både hest og fest.

Det charmerende, gennemmoderniserede bindingsværkshus har en lidt anderledes historie, end de øvrige huse og gårde i den lille fredede landsby med cirka 90 husstande.

Huset er opført i 1967, og i 2010 er der bygget til og totalrenoveret i harmoni med det oprindelige hus. Det er et moderne hus med mange finurlige detaljer og masser af sjæl - og så er der himmelgaranti.
Huset er opvarmet af jordvarme, som er en billig energikilde.
Du bliver budt velkommen i det hyggelige vindfang og går videre ind i husets klinkebelagte entré, der er i åben forbindelse med et praktisk bryggers.
Herfra er der adgang til husets ene soveværelse, der har et dejligt egetræsgulv og en betagende udsigt over have og de omkringliggende bakker.
Fra fordelingsentréen er der desuden adgang til et toilet og til husets store, lyse leverum. Det rummer køkken, spisestue og stue.

I hele stueetagen er der indlagt gulvvarme, og desuden er der en brændeovn til supplerende hyggelig varmekilde.

Rummet har loft til kip, ovenlysvinduer, blotlagte originale loftbjælker, 260 graders udsigt, udgang til tre terrasser, og det behagelige lysindfald lyser rummet op og skaber en helt særlig stemning.
Fra leverummet er der adgang til husets store badeværelse med separat brusekabine og et dejligt fritstående badekar. Herfra er det også muligt at nyde den skønne udsigt.

Fra leverummet fører en trappe op til 1. salen og husets andet soveværelse. Herfra har man husets flotteste udsigt over vandet, markerne og byerne på den anden side af vigen.

Derudover er der et uudnyttet loftareal, som kan laves til en hjemmearbejdsplads, et gæsterum eller en hems.

Alt i alt en helt unik indflytningsklar udsigtsejendom, der er solidt bygget med en 17.007 m2 stor grund med masser af plads til at boltre sig med forskellige projekter på.

Beliggenhed:
Dejret by ligger 2 km fra den velassorterede Dagli´Burgsen i Tved. Der er børnepasning i nærområdet og en folkeskole i Knebel. Byen er sammensat af lokale gamle slægter, tilflyttere fra storbyerne og sommerhusejere.

Der er et rigtig godt sammenhold i byen med plads til forskellighed, hvor man hjælper og interesserer sig for hinanden. Der fejres Sankt Hans og solhverv hvert år på stranden. Der er også flere populære loppemarkeder i løbet af året i bygaden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.