Havagervej 5, 8420 Knebel

RUMMELIG FAMILIEVILLA MED FANTASTISK UDSIGT OG KORT TIL VANDET

EJENDOM
Træd indenfor i denne dejlige villa, der befinder sig på adressen Havagervej 5. Her kan I både glæde jer over en optimal planløsning, et velholdt interiør og en skøn havestue, der giver jer et godt udsyn til jeres grønne udeareal.

Villaen fordeler sig over et plan og tilbyder jer adskillige dejlige rum, hvor stuen hurtigt kan samle familie såvel som venner; dette rum sørger nemlig for forskellige hyggekroge og plads til at etablere skrivebord, kreahjørne og meget mere.

Den behagelige stemning breder sig også til det åbne køkkenmiljø, hvor en køkkenhalvø sikrer godt overblik over resten af rummet; det tidløse design lover jer samtidig gode forudsætninger for at hygge jer over madlavningen.

Afslapningen kan ligeledes foregå i havestuen, der fremstår ganske charmerende med vinplanten og den smukke udsigt; vender I opmærksomheden mod hjemmets kølige nordvendte værelser, er disse også indretningsvenlige.

Videre kan I ellers hurtigt komme til de praktiske elementer, hvor hverdagen nemt tilpasses med den store og pladsrige entré samt på de veludnyttede badeværelser, der begge kommer i i simplistiske og stilrene udtryk. Bryggerset fremstår ligeledes utroligt brugbart med en ideel rummelighed, vaskefaciliteter og optimale, funktionelle skabe; her skal ikke mangle noget!

Grunden er udstyret med en ordentlig dobbeltcarport, hvor bil og cykler hurtigt kan høre hjemme. Yderligere haveredskaber og eventuelt værktøj kan også nemt gemmes af vejen i udhusene, mens haven generelt er nem at holde, hvor I kan nyde roen på henholdsvis flise- og træterrasse. Hvis solens varmende stråler bliver for meget, kan I slappe af på græsset i læ fra det flotte træ, mens udearealet også er oplagt til leg og boldspil. Fantastisk, ikke?

BELIGGENHED
Bliver heden for meget, er Knebel Vig kun otte minutters gang fra hjemmet, så her kan I altså gå hen og nedkøle jer og ellers nyde lystbådehavnen, lange gåture, stranddage og i det hele taget et liv med naturen som holdepunkt.

Byens tilbud dækker samtidig dagligdagens behov, om I søger indkøb, restauranter eller offentlig transport; og så har I adresse næsten lige over for Molsskolen, så ungerne trygt kan komme til og fra skole. Som beboere i Knebel kan I ikke bare nyde ture langs vandet, men også gøre brug af det vidunderlige bakkelandskab, som vi kender som Mols Bjerge. Her trækker naturen sig ind i hverdagen og tilbyder jer et rigt og stressfrit liv. Velkommen hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.