Mosesvinget 8, Egsmark, 8400 Ebeltoft

MULIGHEDSRIG EJENDOM I FØRSTE RÆKKE UD TIL EBELTOFT VIG MED EKSTRA GRUND

EJENDOM
Velkommen til Egsmark, hvor vi nu har glæden af at udbyde en villa, der ligger i første række ud til Ebeltoft Vig med Egsmark Strand og Vibæk Strand som naboer, hvor morgendukkerter og gåture langs strandene kan blive en del af hverdagen. En bolig med god plads, også til den store familie, som kan se mulighederne, eller til dig som ønsker en udlejningsvilla.

Her får I mulighed for at erhverve jer ikke bare én, men to grunde. Sammen med Mosesvinget medfølger grunden beliggende på Mosesvinget 6 også. Denne grund er på 700 m2 og giver således ekstra plads og muligheder foruden de eksisterende 838 m2, som allerede omkranser jeres villa.

Selve huset, der er bygget i 1947, er på 130 kvadratmeter fordelt over to etager.

På førstesalen ligger tre værelser og et flisebadeværelse med badekar forbundet af en repos. To af værelserne har indbygget skab, mens det ene værelse har udgang til en rummelig altan, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig. Herude kan I placere solstol eller et ekstra bord og nyde morgenkaffen eller en god bog i fuldstændig fred og ro. Hyggelige skråvægge giver hele etagen charme, mens tagvinduer sikrer et godt lysindfald og kig til skyer og himmel.

I stueplan ligger to stuer, et ekstra værelse og et køkken samt et bryggers med vaskemaskine, et flisebadeværelse med separat brus og et viktualierum.

Køkkenet byder på fine faciliteter og praktiske lyse fliser over køkkenbord og komfur samt god bord- og skabsplads. I de to stuer pryder flotte lyse gulve, og flere vinduespartier, samt en terrasedør, giver rummene et godt lysindfald og udsigt til have og himmel. I kan indrette den ene stue til tv-stue, hjemmekontor eller læsehjørne, mens der i den anden stue er god plads til både langbord og hjørnesofa. På lune dage kan I smække terrassedøren op og nemt forbinde stuen med den sydvendte terrasse.

Udsigt til hav og himmel er gennemgående i hele haven, og med en terrasse på hver side af huset er I sikret gode solchancer på alle tider af dagen. Haven er stor og primært anlagt som græsplæne, så her er særdeles god plads til boldspil, leg og grønne fingre. Til ejendommen hører også en garage, og i boligen er der desuden indlagt fjernvarme.

BELIGGENHED
Villaen er beliggende i et hyggeligt område, hvor naturen er lige ude for døren. Strand og hav bliver jeres nabo, ligesom I kommer til at bo tæt på skov og gode stisystemer til Ebeltoft by. Området har desuden meget skøn natur at udforske, heriblandt Nationalpark, Mols Bjerge og Stubbe Sø. De daglige indkøb, daginstitutioner og skolegang kan ske i Ebeltoft, der ligger et kort køre- eller cykeltur væk. I Ebeltoft finder I desuden et dejligt kultur- og byliv samt et hyggeligt havnemiljø, og har I brug for at pendle til Aarhus, så kan dette klares med en direkte bustur på en time eller små tre kvarters biltur.

Velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.