Rødkælkevej 8, Boeslum, 8400 Ebeltoft

INDFLYTNINGSKLAR ETPLANSVILLA TÆT PÅ BY OG NATUR

EJENDOM
Husdrømmen kan få frit løb her på Rødkælkevej 8, hvor vi har fornøjelsen af at udbyde denne skønne etplansvilla. De røde mursten med hvide vinduer gemmer på 132 kvadratmeter bolig, og kan I lide stilen, er der her tale om en indflytningsklar sag, som bare venter på at byde en ny familie velkommen i stuerne.

Entréen er det første I møder, når I træder over dørtærsklen til dette indbydende hjem. Herfra folder boligens areal sig ud og tager jer i hånden med rundt i rummene. Den fine planløsning rummer tre værelser, to badeværelser med gulvvarme, et praktisk bryggers, et køkken med spiseplads og en stor stue.

Køkkenet er leveret af Invita, og stuen leder ud til hjemmets dejlige udestue; en skøn tilbygning med gulvvarme, der byder årstiderne indenfor giver et fantastisk lysindfald.

Overalt på matriklen emmer en hyggelig og hjemlig atmosfære - godt hjulpet på vej af brændeovnen, som har fået en god plads i stuen. Derudover har villaen også hele to luft-til-luft varmepumper, som sørger for en god temperatur i rummene i de kolde måneder.

Villaen er opført i 1995 og ligger på en 1.202 kvadratmeter stor grund. Dette efterlader masser af god plads til at folde leg og alskens udendørsaktiviteter ud i haven omkring ejendommen.

Haven råder også over et drivhus i betragtelig størrelse. Her kan tomater og andet grønt vokse og gro, mens I nyder en stille stund under vinrankerne. Der er nemlig også plads til et lille havesæt herude.

I det hele taget er der tale om en aldeles charmerende have, som er passet til punkt og prikke, men I kan indrette den lige som I har lyst til. Grunden byder også på et større terrasseområde med markise.

Til huset har man ligeledes en fin carport, der giver adgang til et mindre udhus, og ligeledes har man to større udhuse, hvor der er mulighed for at lave et værksted og med mulighed for opbevare cykler, kajak mv. og meget mere! Måske I har en hobby, der kræver plads og opbevaring?

BELIGGENHED
I flytter ind på en rolig og lukket villavej, hvor fuglekvidr kan høres i trækronerne oppe over jer, og børnelatter fylder de fleste husstande i kvarteret.

Rødkælkevej er nemlig et trygt sted for familiens mindste at vokse op, og det er ikke svært at finde hverken legekammerater eller ting at tage sig til. Området rummer alt, hvad familien behøver for et bekvemt hverdagsliv med din beliggenhed tæt på både natur og byliv. Her er der ikke langt til Ebeltofts hyggelige butiksliv og brolagte gader, ligesom dagligvareforretninger, skole, fritidsaktiviteter og dagtilbud også er at finde i kort afstand til hjemmet.

Der er med andre ord ikke mange fingre at sætte på denne beliggenhed, der uden tvivl vil danne en fin og tryg ramme om jeres fremtidige familieliv.

Denne villa er både velegnet til førstegangskøberen, børnefamilien eller jer, der skal downsize fra et større hus og stadig har brug for lidt ekstra plads.

Vi ser frem til at møde jer på en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.