Skansebakken 15, 8400 Ebeltoft

FULDMURET EJENDOM TÆT PÅ EBELTOFTS SKØNNE NATUR

EJENDOM
Lad os byde jer indenfor på en fremvisning af Skansebakken 15 - på dette lille, lukkede boligvænge udbyder vi nu en fuldmuret rødstensvilla med cement tagsten, som bl.a. råder over 128 kvadratmeter bolig samt 27 kvadratmeter erhverv. Det her er altså den ideelle villa for jer, der har egen virksomhed og drømmer om at have en arbejdsplads i hjemmet såvel som børnefamilien eller parret, der blot ønsker en meget velholdt bolig for enden af en stille vej.

Ejendommen er fra 1977, og den står med et arkitektonisk udtryk, der er klassisk for byggeperioden. På den rolige adresse præsenteres I først og fremmest for den 1.467 kvadratmeter store grund - den er anlagt med indkørsel til en stor garage, en flisebelagt forhave og en ugenert baghave, som står med nem og grøn beplantning. Dertil kommer en stor træterrasse, der er syd- og vestvendt, hvorfor den har sol det meste af dagen, og herfra er der flot udsigt over det kuperede område og helt ned til Ebeltoft Vigs blå bølger.

Indenfor venter jer en velindrettet bolig med en praktisk planløsning, hvor en fordelingsgang forbinder alle husets rum. I boligens ene ende ligger tre gode værelser, alle med brede vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald, og her kan indrettes værelser til voksne, børn og gæster.

Husets samlingspunkt er den store stue og køkken-alrummet, der er forbundet af en smuk glasdør. De brede vinduespartier og det gode lysindfald går igen i begge rum, og her kan madlavning, lektielæsning og sofahygge foregå side om side. Stuen har lyse lofter og gulve, mens alrum og køkken har et praktisk flisegulv. Køkkenet byder desuden på alt i hårde hvidevarer og lyse fliser over køkkenbord og komfur. De gode faciliteter går igen i badeværelse og bryggers, da bryggerset har vaskefaciliteter og opbevaringsplads, mens badeværelset kommer med separat bruseniche.

Derudover får I som nævnt 27 kvadratmeter erhvervsbolig med eget toilet, hvor der fx kan indrettes kontor eller klinik. Ønsker I at inddrage denne del til beboelse, er der også mulighed for det, for her kan teenageren eller gæsten få sin helt egen private afdeling.

BELIGGENHED
Med en adresse på Skansebakken får I nem adgang til både Ebeltofts bymidte, grønne områder og alt det praktiske til hverdagen. Skole, daginstitution og de daglige indkøb findes i gåafstand, og så kommer I både til at bo tæt på Ebeltoft Skudehavn og med kig til Skanseskoven, hvor I også finder Ebeltoft Tennisklub. Et stisystem langs huset går mod byens villakvarter mod syd eller direkte til Ebeltofts gamle og charmerende bymidte, hvor I kan gå på opdagelse i byens kulturtilbud, nyde et godt måltid mad eller blot gå en aftentur langs det hyggelige havnemiljø.

Området omkring Ebeltoft har meget skøn natur til lange gå-og cykelture, heriblandt Nationalpark Mols Bjerge samt flere strande langs Ebeltoft Vig. I bil er der gode pendlermuligheder til hele Djursland, mens Aarhus kan nås på en halvanden times bustur eller en tre kvarters biltur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.