Skovleddet 4, 8400 Ebeltoft

GEDIGEN VILLA MED DEJLIG PLACERING

Hjertelig velkommen til Skovleddet 4, hvor vi har fornøjelsen af at udbyde denne velholdte 70'er villa, der med sikkerhed vil danne de perfekte rammer for parret i alle aldre eller den etablerede familie med børn, der ønsker en fredelig hverdag i maleriske Ebeltoft.

Stor grund, dejlig have, familievenligt kvarter og eftertragtet beliggenhed tæt på både vand, skov og by er bare en forsmag på det, der venter jer på denne adresse. Velkommen til!

EJENDOM
Villaens byggeår er mere præcist 1975, og her ankommer I til et hyggeligt boligkvarter, hvor det er nemt at falde i snak med naboen - og for børnene at finde en legekammerat. Matriklen råder over 1.085 veldisponerede kvadratmeter, der fordeler sig på en bred indkørsel med carport og udhus samt et sublimt havemiljø med en sydvendt fliseterrasse. Forestil jer solrige dage under åben himmel, hvor I sidder ude på terrassen med noget koldt at drikke, mens børnene spiller fodbold på plænen. Når dagen så går på hæld, kan I invitere gæster over til en lækker bøf på grillen og et godt glas vin. Lyder det ikke godt?

Turen starter i en rummelig entré, hvor der er godt med plads til at hænge frakken og stille skoene væk. Herfra kan I bl.a. tilgå opholdsrummene, der består af et charmerende køkken, alrum og stue. Her er gode indretningsmuligheder.

Resten af de 118 kvadratmeter udfolder sig på tre regulære værelser, et kæmpe badeværelse samt et skabsrigt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

BELLIGENHED
I placerer jer lidt i udkanten af Ebeltoft - tæt nok på både supermarkeder, skole og daginstitution. Området byder også på gode stisystemer, legepladser og fritidsaktiviteter for både store og små, og med under to kilometer til gågaden er I heller ikke langt fra byens brostensbelagte gader, specialbutikker, lækre restauranter og det maritime miljø nede ved havnen.

Beliggenheden betyder også, at I får kort afstand til stranden og skoven. Ydermere ligger Jyllands hovedstad, Aarhus, ca. tre kvarter væk i bil, og ellers giver bus nr. 123 direkte forbindelse mellem byerne.

Velkommen hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.