Havvej 2, Vrinners, 8420 Knebel

STORE MULIGHEDER TÆT VED VANDET

EJENDOM
Med en rolig beliggenhed blandt pæne villaer i hyggelige Vrinners får I dejlige rammer om hverdagen, og hvad end I ønsker at rive huset ned og starte fra bunden eller renovere og bevare nogle af de mange detaljer, så er udgangspunktet godt her.

Huset fremtræder med en interessant facade og gode forhold som dobbeltgarage og en udestue med udgang til en høj terrasse. Her får I mulighed for at skabe et helt fantastisk rum, der forbinder det ydre med det indre, og som tilføres lidt ekstra herlighedsværdi af den fantastiske udsigt til uforstyrrede og kuperede marker.

Det er et vaskeægte håndværkertilbud, vi udbyder her, men som I går rundt i huset, vil I også hurtigt fornemme, at planløsningen er godt på plads og vil udgøre et oplagt fundament for familielivet.

Vi starter i underetagen, der modtager et rigtig godt lysindfald og rummer nogle mulighedsrige disponible rum, og fortsætter I op i den høje stueetage, får I i forbindelse med udestuen en indretningsvenlig vinkelstue og et rummeligt køkken.

Her finder I ydermere en badeværelse med badekar, og boligen afrundes dertil med tre gode værelser omkring en repos på førstesalen.

BELIGGENHED:
Flytter I ind her, kommer I først og fremmest til at bo med dejlig kort afstand til vandet. Fra adressen kan I nemlig hver dag spadsere ned til havets forfriskende bølger, og I kan køre til Knebel Strand på bare seks minutter.

Derudover er hverdagens mange fornødenheder også inden for kort rækkevidde med kun 210 meter til en god Dagli'Brugsen, mens ungerne har små fire kilometer til skole. I fanger dertil nemt den offentlige transport, da I har busstoppested tæt på, og slutteligt er I placeret lige ved foden af Mols Bjerge, hvilket giver jer naturskønne oplevelser på nært hold i hverdagen.

Alt i alt en beliggenhed, der kan det hele.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.