Kildevej 16, Vistoft, 8420 Knebel

CHARMERENDE PERLE MED SKØN UDSIGT FRA HAVEN

Velkommen til Kildevej 16, en adresse, som I vil elske at kalde jeres egen.

Allerede ved ankomst til ejendommen, tryllebinder den jer med sit charmerende ydre, der giver et lille indblik i det hyggelige hjem, der gemmer sig bag hoveddøren. De sprossede vinduer og bindingsværket i gården, sætter den helt rigtige stemning fra start, og hvis I bevæger jer om bagved huset, så venter der jer en dejlig have - jeres helt egen oase, hvor terrassen vender perfekt i forhold til solen. Den grønne plæne indbyder til hobby-gartneri med sol på kinderne og udsigten over de åbne marker, havet og til Mols Bjerge, breder sig som det fineste baggrundsbillede for tilværelsen. Kan I mærke det? Følelse af livsnyderi - følelsen af at være hjemme.

Hyggen fortsætter indenfor, hvor huset breder sine 120 m2 over to etager, som bare venter på, at I sætter jeres personlige præg og gør hjemmet til jeres helt eget. I den nordvendte afdeling er der indrettet et stort vaskebryggers, et badeværelse med separat bruseniche og et viktualierum, så alle de praktiske rum er samlet i samme afdeling. Mod syd breder køkkenet og stuen sig i forbindelse til hinanden - hjemmets hjerte, hvor I kan være fælles om madlavningen og nyde middagen, imens lyden af knitrende brænde fra brændeovnen sætter den helt rigtige stemning. Her har man puttet ekstra isolering og gravet ud i gulvet, så der er lidt højere til loftet. Etagen afsluttes med to gode værelser, inden vi fortsætter op på den hyggelige 1. sal med loft til kip, hvor opholdsstuen breder sig. Huset dateres helt tilbage til 1777 og summer af charme og historie - det skal opleves med egne øjne.

Beliggenheden er helt perfekt for et hus som dette. Vi befinder os i Vistoft, en hyggelig lille landsby, der skaber den helt rigtige kulisse for jeres nye hjem. Her ånder alt fred og idyl, og I skal heller ikke undvære hverdagens fornødenheder, for det tager kun omkring ti minutter at cykle til Knebel, hvor der både er handlemuligheder, skole og fritidsinteresser.

Her vil I elske at bo. Velkommen hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.