Majgårdsvej 29, Egsmark, 8400 Ebeltoft

MULIGHEDSRIG EJENDOM TÆT PÅ VIBÆK STRAND

EJENDOM
På Majgårdsvej ligger en spændende ejendom fra 1974, der tilbyder et samlet råderum over 63 kvadratmeter. Når I ankommer til adressen, kan I se frem til et gult, træbeklædt hjem, og I kan køre direkte ind og parkere under carporten, der ligger i naturlig forlængelse af huset. I kan gå tørskoet fra carporten og videre til udhuset, der kan rumme alt fra værktøj til mindre havemaskiner.

Selve grunden er på 1.200 kvadratmeter, og foruden carporten får I også en rummelig indkørsel. Herfra kan I udforske selve haven, der viser sig med en jævn plæne med god plads til alt fra kongespil til en lille fodboldkamp, og de grønne fingre kan også holdes i skak med forskellige buske, der skal tilses i ny og næ. Har I et ønske om at dyrke jeres egne grøntsager, kan I da også se frem til plads til et drivhus, hvor tomater og agurker vil vokse i takt med tiden. Trænger I i stedet for at slappe helt af, kan I tage ophold på den delvist overdækkede terrasse, der forlænger de lune sommeraftener, så I kan sidde i læ for aftenduggen.

Dørene bliver slået op for en mulighedsrig ejendom, der trænger til en kærlig hånd, hvor et spændende projekt her kan udfolde sig. Huset er klar til ny ejer!

Planløsningen byder i dag på to regulære værelser. Fra fordelingsentréen er der adgang til badeværelset med toilet og separat brus. Køkkenet er charmerende og originalt med klassiske elementer, og stuemiljøet tillader, at der er mulighed for at etablere separat spise- og opholdsafsnit, alt imens brændeovnen sætter stemningen med en hyggelig og hjemlig atmosfære.

OMRÅDE
I kan nu tilføje Majgårdsvej 29 til jeres bolig-CV, og ejendommen placerer sig fredeligt i Vibæk Strand omgivet af forskellige villaer og sommerhuse. Der er blot 850 meter ned til stranden, hvorfor det ikke kan gå hurtigt nok med at pakke en strandtaske med frokost og håndklæder, for så er I sikret en skøn sommerdag med udsigt over Ebeltoft Vig.

I kan køre til Ebeltoft på omtrent fem minutter, hvor charmerende, brostensbelagte gader vil sno sig gennem gadebilledet. I byen venter der alt fra specialbutikker til mikrobryggerier og Fregatten Jylland, som sørger for et kulturhistorisk indslag. Hverdagen bliver også ekstra bekvem med både daginstitutioner, skole og et hav af fritidsinteresser, så der er noget for enhver smag og alder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.