Skovhøjen 4, 8400 Ebeltoft

MULIGHEDSRIG FAMILIEVILLA MED UDSIGT MOD EBELTOFT VIG

EJENDOM
Lad os tage et nærmere kig på Skovhøjen 4 - her kan vi nemlig nu præsentere jer for denne indbydende villa.

Boligen råder over 238 kvadratmeter, der fordeler sig over to etager. I stueetagen mødes I af entréen, der er udformet med indbyggede skabe, og herfra ledes I ind til fordelingsgangen, hvor I har tilgang til de resterende rum.

Køkkenet er holdt i et charmerende design med låger i trælook og integrerede hvidevarer, ligesom der er plads til langbord ved siden af.

I kan benytte jer af den hyggelige dagligstue med en stemningsfuld pejs samt en lukket altan, der forlænger sæsonen.

Derudover er der et regulært værelse og et godt badeværelse.

Hverdagen tilgodeses desuden af egen indgang i kælderen, hvor der findes gode værelser - her er der opholdsstue, to værelser, et disponibley rum, vaskerum samt badeværelse med separat brus.

Som prikken over i'et er villaen fra 1974 løbende vedligeholdt, dog står badeværelserne meget originalt.

Udendørs venter en skøn have, der ligger dejligt afskærmet af hæk og indbyder til lige dele leg og afslapning. I vil få glæde af en delvist overdækket terrasse, der har plads til grill og havemøbler, mens græsarealet kan anvendes efter eget ønske.

Her finder I desuden et drivhus, hvis nu I har grønne fingre, mens haven er nem at vedligeholde - og så er der en skøn udsigt mod Ebeltoft Vig og Mols Bjerge.

BELIGGENHED
Adressen er oplagt til børnefamilien, som gerne vil bo i et af Ebeltofts eftertragtede villakvarterer. Her får natur og byliv lov til at sameksistere, da der er kort afstand til skov, strand såvel som Ebeltoft by, hvor I kan besøge den hyggelige bymidte med en bred vifte af butikker og spisesteder samt det indbydende havnemiljø.

Der er gode, trygge rammer om hverdagen, hvor I bl.a. vil sætte pris på, at et stisystem leder til skolen, der kun er 1,5 kilometer væk, mens I også får gåafstand til børnehave.

Når indkøbene skal klares, får I blot en kilometer til nærmeste supermarked, og der er busstoppested kun 600 meter fra matriklen.

Børnene vil samtidig nyde godt af, at grundejerforeningen har en fælles legeplads på modsatte side af Skovhøjen. Beliggenheden er også ideel for den pendlende, da det kun tager 45 minutter i bil at komme til Aarhus.

Kig endelig forbi, og oplev stemningen selv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.