Atlasvej 6, Dråby, 8400 Ebeltoft

MULIGHED FOR AT SÆTTE EGET PRÆG

EJENDOM
Udefra tager ejendommen på Atlasvej 6 sig pænt ud i ægte sommerhusstemning; den sorte træfacade brydes flot af hvide vinduesrammer, og allerede ved ankomsten kan I med den store, sydvendte træterrasse og skønne have få en fornemmelse af, hvordan tilværelsen her vil være: rolig, naturrig og med plads til de dybe vejrtrækninger.

Indenfor venter 81 kvadratmeter, som lige nu fordeler sig over et køkken med spisekrog, et badeværelse, et værelse, en stor stue samt en udestue på 21 kvadratmeter.

Villaen kunne dog godt trænge til en kærlig hånd, så går I med en drøm om at sætte jeres eget præg på jeres fremtidige hjem eller feriebase, er dette en oplagt mulighed.

Hele familien kan samles om langbordet foran den pragtfulde vinduesvæg, hvorigennem sydsolen sørger for flot lys hele dagen. Når nu I er i gang med at tage værktøjskassen frem, så udskift da også køkkenet, giv badeværelset en opdatering og sving malerpenslen, så den indre træbeklædning får nyt, tiltrængt liv - eller ombeklæd helt det indre miljø, så flotte tapeter kan hænges op.

Uanset hvad jeres boligdrømme består af, kan de realiseres her, hvor huset allerede er fyldt med charme og karakter.

Prikken over i'et er uden tvivl den fantastiske udestue. Rummet fungerer nærmest som en lukket terrasse, hvor solen kan strømme ind gennem glasfacaderne hele året rundt. Det er ikke svært at forestille sig forårsdagene blive tilbragt herude i brede kurvestole med en god bog og måske et glas iste på bordet ved siden af.

Den 1.294 kvadratmeter store grund giver ligeledes gode muligheder for at I rigtigt kan slå fantasien løs. Måske har I behov for en tilbygning, så boligen kan udvides med et par ekstra værelser, måske drømmer I om en prydhave, hvor klematis og blåregn kravler langs høje espalierer. Udgangspunktet er godt, for lige nu står haven med en overskuelig græsplæne og hæk hele vejen rundt.

BELIGGENHED
I bosætter jer i Dråby fire kilometer fra downtown Ebeltoft med en skøn udsigt over de omkringliggende marker.

Dermed fortsætter sommerhusstemningen uden for matriklen, for med kort afstand til Gravlev-Ebeltoft natursti, hvor mange gode gå- og cykelture kan nydes, samt Dråby Sø såvel som et stort skovområde blot 800 meter væk i hver deres retning, så er det altså en naturrig tilværelse med ro på, der venter jer.

Tager I turen mod Ebeltoft, kommer I direkte forbi gode indkøbsmuligheder ved Netto, mens et bageri og pasningstilbud også forefindes her.

Ebeltoft by byder på skole for de større børn, flere spisesteder, idrætscenter og naturligvis havnen, der lægger op til bådkig og is i det gode vejr.

Dertil skal naturligvis nævne at Aarhus med dens mange butikker og hyggelige gågader venter 45 minutter væk.

Skal I med til Dråby?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.