Gl. Kirkevej 3, 8420 Knebel

Arkitekttegnet etplansvilla med have og smuk udsigt i Knebel

EJENDOM

Her i Knebel, Mols’ hovedstad, venter jer en helt fantastisk boligoplevelse.


På Gl. Kirkevej 3 åbner vi nemlig dørene op for en helt særligt, arkitekttegnet villa med masser af plads, spændende indretning, et køkken fra 2020 og en skøn, ugeneret have med en flot udsigt over engene. Med kærlighed og de helt rette ejere kan dette blive et hjem uden lige. Velkommen til!


Huset er tegnet af en lokal arkitekt og opført i 1988 med telefonpæle som udvendig beklædning. Hjemmet har en helt særlig placering lige ud til det smukke engområde, og I får kun naboer til den ene side. I kommer altså til at bo roligt og ugeneret her på adressen, og jeres udeliv bliver skønt.


I kan nemlig se frem til en rigtig dejlig, sydvendt have og terrasse. Slå jer ned og fang solen det meste af dagen, og nyd den smukke udsigt over engene, så langt øjet rækker – meget bedre bliver det næppe.


Her er også god plads til andet end afslapning, for der er nemlig et udhus, en carport og et disp. rum, så gør-det-selv projekterne kan udleves, og bilen kan parkeres i ly for regnen.


Villaens indre er også noget helt for sig. Her venter jer nemlig 156 m2 i form af spændende rum med masser af muligheder.


Planløsningen strækker sig over en entré, tre værelser, et køkken-alrum og en sammenhængende stue, endnu en stue, et bryggers og to brusebadeværelser. Dertil kommer to hyggelige hemse, der kan udgøre en ekstra soveplads.


Den smukke entré byder jer velkommen, og herfra når I et af husets leverum, nemlig alrummet og den første stue, der er hyggelig og varm med brændeovn i hjørnet. I begge stuer smelter inde og ude sammen, for der åbnes ud til haven og engudsigten. Kalø Køkkenet er fra 2020, taget  og vinduerne blev udskiftet i 2013, og der er monteret to varmepumper. Veluxvinduerne er ikke udskiftet.


Det er tydeligt at mærke den helt specielle stemning, der hersker herhjemme, og med disse løbende opdateringer venter jer et godt udgangspunkt for at puste nyt liv i en helt særegen bolig. Det eneste der mangler, er jer!


BELIGGENHED

Udover at være placeret midt i de naturskønne omgivelser, som vi allerede har nævnt, kommer I til at bo i Mols’ hovedstad, nemlig Knebel. Her er mulighederne mange, for der er busafgange, handlemuligheder og træningscenter mv.


For børnefamilien er det særligt godt at bo lige her, for I er tæt på Molsskolen, daginstitution, fælleshuset Molsværket, fodboldbaner og idrætshallen. Udover engområdet i jeres baghave kommer I til at bo ganske tæt på naturområder som Tinghulen, Mols Bjerge Nationalpark og selvfølgelig kysten under én kilometer væk. Hvis I i stedet trænger til et storbypust er der heller ikke langt til eksempelvis Aarhus, som kan nås på godt 40 minutter i bil.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.