Jasminvej 8, 8400 Ebeltoft

MULIGHEDSRIG ETPLANSVILLA I DET EFTERTRAGTEDE BLOMSTERVÆNGET

EJENDOM
I kan blive de nye ejere af Jasminvej 8, hvor vi lige nu udbyder et fint etplanshus i et af Ebeltofts attraktive villakvarterer.

Huset er skønt beliggende på en stille vej, og I får nem adgang til det centrale Ebeltoft såvel som til strand og skov.

Den charmerende villa fra 1972 er som skræddersyet til førstegangskøberen, parret eller børnefamilien, som ønsker at sætte deres eget præg på deres kommende hjem - uanset hvem I er, så har dette hjem meget at byde på.

Huset viser sig frem med en velholdt gulstensfacade, rødmalede facadepartier med træbeklædning og sortrammede vinduer og døre.

Fra vejen fører en flisebelagt indkørsel op til den tilstødende garage, hvor I kan parkere bilen, og herfra kan I bevæge jer videre om i den store have. Haven er omkranset af hæk og er i det hele taget ret medgørlig med en stor græsplæne, træer og buske. Her kan de grønne fingre komme i spil, for der er også plantebede og drivhus, hvor I fx kan dyrke grøntsager og krydderurter.

I kan også fortsætte indenfor, der folder sig ud på 136 veludnyttede kvadratmeter.

Det hele starter med en entré, der åbner op til et gæstetoilet og en fordelingsgang. Herfra er der videre adgang til fire gode størrelse værelser, en rummelig vinkelstue, et fint køkken med plads til morgenmadskrog, et badeværelse med badekar samt et bryggers med plads til vaskesøjle.

Huset kan godt trænge til lidt af en opfriskning, men det betyder også, at I har mulighed for at optimere og modernisere, som I har lyst til. I kan også vælge at beholde 70'er-stemningen, der lige nu går igen i indretningen og farvevalget.

BELIGGENHED
Jeres kommende hjem er roligt beliggende på en stille vej i det attraktive Blomstervænget. I er også godt placeret, når det kommer til naturskønne områder, for I skal ikke gå mere end 800 meter, før I når skovens hyggelige stier. I modsatte retning har I Ebeltoft Havn og stranden, der begge ligger ca. én kilometer fra adressen. I gåafstand har I også flere dagtilbud, mens børnene selv kan cykle i skole på fem minutter.

Desuden ligger der flere indkøbsmuligheder inden for to kilometer fra jer, og i Ebeltoft kan I også finde den hyggelige og historiske gågade, der byder på flere specialbutikker og lækre spisesteder. Ydermere byder Ebeltoft også på gode pendlemuligheder, for I kan fange en bus direkte til Aarhus.

En bolig, som skal opleves. Velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.